Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
Bøf Stroganoff
500 g stroganoff i strimler af okseinderlår
3½ dl creme frâiche
1/2 l piskefløde (ELLER sødmælk)
3-4 ds cocktailpølser
3-4 dl ketchup
1 gl champignons
2 stk. løg
1 1/2 l. vand
margarine til stegning
salt - peber - kulør
Løg pilles, hakkes og svitses i en gryde.
Kødet tilsættes og brunes godt.
Når kødet er godt brunet hældes der vand over til kødet er dækket.
Lad det småkoge til kødet næsten er mørt.(ca 1½ time)
Når kødet har kogt, tilsættes creme frâiche,ketchup og piskefløde, og smages til med salt og peber.
Pisk lidt rundt i gryden, og lad retten småkoge til den har fået den rette konsistens.
Svits cocktailpølser og champignons i margarine på en pande, og kom det i retten 5 minutter før den skal serveres.
Bemærk - Retten kan jævnes med en meljævning, men det anbefales ikke.