Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
700 gram Skært oksekød
12 Enebær, hele
75 gram Smør
200 gram Løg
2 laurbærblade
Salt
Peber
10 dl. Vand
Kulør
Tyttebær. syltede
Jævning
Skær oksekødet i tynde skiver og bank kødskiverne godt og krydr dem med salt,
peber og letknuste enebær.
Brun dem godt i smørret, lidt ad gangen, tag op og hold varmt.
Svits det hakkede løg i fedtstoffet og kom kødet i gryden igen sammen med
laurbærbladene.
Hæld vandet over og bring det i kog. Læg låg over og lad det småstege i 1 time.
Tag kødet op på et varmt serveringsfad.
Jævn saucen si evt. saucen og smag den til, giv den evt. lidt kulør.
Server retten med kartoffelmos og tyttebær.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.