Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Bali wok med oksekød

Beskrivelse:

 

 

Ingredienser

1 pose Frigodan Bali blanding (blandet froset grønsags pose)
400 g oksekød i wokstrimler
1 spsk. mørk sesamolie
1 dl sojasauce
1 spsk. mørk farin
1 knsp. sambal oelek
½ tsk. spidskommen
1 fed knust hvidløg
1 tsk. stødt ingefær
Olie til stegning
Salt og peber
Frisk koriander

Fremgangsmåde

Kødet marineres mindst en time i sesamolie, soja, farin, sambal oelek, spidskommen, hvidløg og ingefær.

Lad kødet dryppe af. (Gem marinaden).

Del det i to portioner og lynsteg først den ene portion og så den anden, til det er godt brunet af.

Tag kødet op og læg det til side.

Lynsteg Bali blandingen ca. 4 min., kom kød og marinade ved og lynsteg endnu 1-2 min.
Smag til med salt og peber og drys med koriander.

Tilbehør: Ris eller nudler.