Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Abehjerne |
|
Ingredienser |
500 gr hakket oksekød
en bakke bacon i tern
en dåse cocktailpølser
1 løg hakket
en halv til en hel dåse flået tomater
en halv Philadelphia ost
salt
og hvad man ellers kan lide af krydderier
Fremgangsmåde |
Start med at sætte ris eller pasta over.
Svits bacon i en gryde uden fedtstof, tag det op på en tallerken.
Svits det hakkede løg i baconfedtet og evnt lidt ekstra olie. Tilsæt det hakkede
oksekød og brun det.
Kom baconet tilbage i gryden sammen med de flåede tomater (blend evt. tomaterne)
og osten. Det hele blandes godt sammen og koges op.
De sidste par minutter koger cocktailpølserne med.
Tip: Retten serveres med pasta eller ris |