Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Abehjerne

 

Ingredienser  


500 gr hakket oksekød
en bakke bacon i tern
en dåse cocktailpølser
1 løg hakket
en halv til en hel dåse flået tomater
en halv Philadelphia ost
salt
og hvad man ellers kan lide af krydderier

Fremgangsmåde  

Start med at sætte ris eller pasta over.

Svits bacon i en gryde uden fedtstof, tag det op på en tallerken.

Svits det hakkede løg i baconfedtet og evnt lidt ekstra olie. Tilsæt det hakkede oksekød og brun det.
Kom baconet tilbage i gryden sammen med de flåede tomater (blend evt. tomaterne) og osten. Det hele blandes godt sammen og koges op.

De sidste par minutter koger cocktailpølserne med. 
 

Tip:
Retten serveres med pasta eller ris