Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
2 dl ris
3 dl fiskebouillon til at koge risene i
300 g rejer (pillede)
200 g kogt skinke
1 løg (stort)
1 grøn peberfrugt
20 g smør
1 fed hvidløg
2 spsk hvedemel
4 dl tomatjuice
1 kvist timian
salt
Ris koges i en gryde i fiskebouillonen.
Løg snittes, hvidløg presses og det steges i fedtstof ved høj varme.
Mel drysses i og det mikses sammen, hvorpå tomatjuicen kommes i.
Det får lov at koge til massen tykner.
Skinke og peberfrugt snittes i firkanter, som tilsættes saucen sammen med
rejerne.
Lad det varme igennem.
Krydr med salt og peber efter smag og sæt retten samt risene frem med det samme.