Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Grillet kebab

Beskrivelse
Hvordan din grillede kebab bliver, står og falder med krydringen.
Med hvidløg, timian og spidskommen opnås en spændende smag, uden at være for overdøvende. Jo længere tid, du lader det trække, desto mere smager marinaden igennem.

 

 

Ingredienser

 800 g hakket oksekød (eller hakket svinekød)
1 ps revet ost
1 løg (hakket)
3 tsk spidskommen
3 tsk timian
6 fed hvidløg (hakket)
3 skiver brød (revet ned)
lille smule muskat og lidt kanel
salt
olivenolie
træpinde (der har ligget i vand i 30 minutter)

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne sammen i en blender eller i hænderne.

Form kødet rundt om pindene som tykke pølser.
Læg pindene på en bakke eller på en tallerken, med plastikfilm ind i mellem.
De må gerne trække i køleskab i mindst 1 time.

Pensl kødet med olie og grill på alle sider i 8 minutter alt i alt.