Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
500 g hakket oksekød
2 spsk olie
4 løg
2 fed hvidløg
3 peberfrugter
1 spsk spidskommen
chilipulver efter smag
3 ds kidneybønner i chilisauce
2 ds hakkede tomater
1 ds tomatpuré à 70 g
1 oksebouillonterning
3 dl vand
2 spsk muscovadosukker (eller rørsukker eller alm. sukker)
salt
Forslag til tilbehør
creme fraiche
jalapeños
cheddarost (Revet)
brød
Svits kødet i olien i en stor gryde.
Hak løg og hvidløg og lad det svitse sammen med kødet.
Skær peberfrugterne i tern og kom dem i gryden.
Tilsæt spidskommen og chili.
Rør godt rundt. Lad retten svitse et minuts tid.
Tilsæt bønner (inkl. chilisaucen), hakkede tomater, tomatpure, bouillonterning og vand.
Lad den mexicanske chili con carne simre ved svag varme i minimum 15 minutter inden den smages til med muscovadosukker og salt.
Server f.eks. med en klat creme fraiche, jalapenos og/eller revet cheddar.