Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
500 g spaghetti
300 g bacon i skiver eller tern
5 pasteuriserede æggeblommer
2 dl fløde
2 skalotteløg
salt
peber
evt. lidt persille eller basilikum
evt. 4 spsk revet parmesanost
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Steg baconen sprød på en pande og lad det derefter dryppe af på en tallerken med
køkkenrulle.
Hak skalotteløget fint og rør det sammen med æggeblommer, fløde, salt og
peber.
Rør evt. krydderurter og parmesanost i.
Hæld vandet fra den kogte spaghetti.
Lad spaghettien blive i gryden og hæld æggeblandingen i.
Rør rundt indtil det har den ønskede konsistens.
Bræk den sprøde bacon i mindre stykker og rør det i retten eller brug det som
drys ved servering.
Drys evt. også med friske, hakkede krydderurter.