Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
ca 300 g hvid fisk (lyssej, hellefisk, torsk eller anden hvid fisk
filet uden skind og ben)
2 limefrugter
1 citron
1 rødløg (lille)
16 cherrytomater
1/2 bdt frisk koriander
1/2 frisk chili
lidt salt (fint)
Skær fisken i tynde skiver og læg skiverne i en skål.
Pres limefrugternes og citronens saft ud over fisken.
Lad det trække i køleskabet 1 times tid. Syren fra citrusfrugterne "koldkoger"
fisken.
I mellemtiden hakkes rødløg og chili fint (husk at fjerne kernerne først).
Tomaterne skylles og skæres i kvarte.
Koriander hakkes fint.
Når fisken har trukket 1 times tid, hældes citrussaften fra og fisken drysses med en lille smule fint salt for at stoppe koldkogningen.
Bland fiskestykkerne med de øvrige ingredienser og servér cevichen med det
samme.