Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
evt. cashewnødder
2 spsk smør eller olie
2 spsk karry
ca. 600 g kyllingefilet eller kyllingeinderlår
2 løg
1 peberfrugt
2 pastinakker eller persillerod (eller halvt af hver)
1/4 knoldselleri
10 tørrede figner
1 tsk kardemomme
2 tsk kanel
1 ds kokosmælk
hønsebouillon
1 spsk garam masala
salt
Varm fedtstoffet i en gryde og "brænd" karryen af heri.
Skær kyllingekødet i mundrette stykker og brun det på alle sider.
Hak løg og skær peberfrugten i tern.
Kom det i gryden og lad det svitse et par minutter. skræl rodfrugterne, skær dem
i tern og kom dem i gryden.
Skær fignerne i strimler på langs, og put dem i gryden sammen med kardemomme og kanel.
Tilsæt kokosmælk og hæld bouillon i til det dækker kødet og grønstsagerne.
Lad retten simre under låg i 1½ time.
Tilsæt garam masala og evt. cashewnødder.
Smag til med salt.
Server med ris eller naanbrød.