Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse
|
|
|
|
2 spsk smør
3 løg
3 fed hvidløg
1 spsk ingefær
1 tsk chilipulver
1 tsk gurkemeje
2 tsk garam masala
1 tsk karry
1 tsk koriander
900 g kyllingebryster
1 frisk chili
2 peberfrugter
1 spsk brun farin
70 g tomatpuré
2 ds hakkede tomater
2 dl naturel yoghurt
Hak løg, hvidløg og ingefær.
Svits det i smør eller olie sammen med chilipulver, gurkemeje, garam masala,
karry og koriander.
Skær kyllingen i mindre stykker, og lad dem svitse med krydderierne.
Hak chilierne (husk at fjerne kernerne først) og skær peberfrugterne i
strimler.
Kom dem i gryden sammen med farin, tomatpuré og hakkede tomater.
Lad retten simre 10-20 minutter og rør yoghurt i umiddelbart inden servering.