Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Chicken Tikka Masala

Beskrivelse
Lav en rigtigt god og krydret med chicken tikka masala med denne opskrift.
En klassisk indisk ret som også er meget populær herhjemme.

Tikka masala kan f.eks. serveres med ris og/eller naanbrød.

 

 

Ingredienser

 2 spsk smør
3 løg
3 fed hvidløg
1 spsk ingefær
1 tsk chilipulver
1 tsk gurkemeje
2 tsk garam masala
1 tsk karry
1 tsk koriander
900 g kyllingebryster
1 frisk chili
2 peberfrugter
1 spsk brun farin
70 g tomatpuré
2 ds hakkede tomater
2 dl naturel yoghurt

Fremgangsmåde

Hak løg, hvidløg og ingefær.
Svits det i smør eller olie sammen med chilipulver, gurkemeje, garam masala, karry og koriander.
Skær kyllingen i mindre stykker, og lad dem svitse med krydderierne.

Hak chilierne (husk at fjerne kernerne først) og skær peberfrugterne i strimler.
Kom dem i gryden sammen med farin, tomatpuré og hakkede tomater.

Lad retten simre 10-20 minutter og rør yoghurt i umiddelbart inden servering.