Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
1 dl ris
1 1/2 dl vand
250 g hakket svinekød
250 g hakket lammekød (eller oksekød)
1 æg
1 dl mælk
salt
peber
Fyld
2 spsk persille (friskhakket)
1 fed hvidløg (presset)
1 løg (hakket)
100 g feta
20 g smør
Agurkesalat med yoghurt
4 dl naturel yoghurt
1 fed hvidløg (presset)
1 agurk i tern
salt
peber
Risene puttes i en gryde med kogende vand og salt.
De koges med låg ved lav temperatur i ca. 12 min.
Gryden tages derpå af blusset og skal stå i yderligere 12 min.
Kød, æg, mælk og krydderier mikses sammen til fars.
Når risene er kølet lidt af, kommes de i farsen.
Lav en blanding af persille, hvidløg, løg samt feta i små bidder.
Læg farsen og fyldet i lag i et smurt, ovnfast fad, så det får farsbrødets
form.
Der skal være fars både nederst og øverst.
En smule smør kommes oven på farsbrødet.
Det bages i ovnen ved 200 grader i omkring 60 min.
Imens kan du lave agurkesalaten.
Hvidløg, salt og peber tilsættes yoghurten efter smag og derpå blandes
agurketernene i.
Salaten bør stå i køleskabet indtil farsbrødet er færdigt.