Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
Tærte
250 g mel
3 spsk olie eller smeltet margarine
1 æg
1 tsk salt
1 1/2 dl mælk
2 tsk tørgær
Fyld
4 løg (store)
2 rødløg
200 g bacon
1 spsk olie
0,13 tsk sort peber
1/2 tsk salt
1 tsk merian
1 ds creme fraiche
2 æg
150 g revet ost
Tærte: (kan også købes som færdiglavet i en rulle)
Opløs gæren i lun mælk, tilsæt olie og æg.
Kom mel og krydderier i.
Ælt dejen godt.
Rul dejen tynd på et meldrysset bord.
Kom den i et 20-30 cm tærtefad.
Lad den hæve, imens fyldet blandes.
Fyld:
Skær bacon i strimler og løgene i skiver.
Brun på pande i 5-10 minutter.
Bland creme fraiche, ost og æg sammen.
Tilsæt krydderier.
Drys løg og bacon på dejen og hæld creme fraiche blandingen over.
Bag ved 200 grader i 25-30 minutter. Servér med salat.