Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Syltede rødløg |
|
Ingredienser |
1 dl eddike
1 dl sukker
1 spsk salt
friskkværnet peber
2 rødløg
Fremgangsmåde |
Eddike, sukker, salt og peber kommes i en lille gryde og gives et kort opkog
til sukker og salt er opløst.
Rødløgene pilles og skæres i tynde skiver – det kan være nemmest, at skære tynde
skiver, hvis man først halverer løgene – så står de bedre fast på skærebrættet.
Kom løgskiverne i en skål og hæld den varme eddikelage over.
Rør rundt, så lagen fordeles godt og læg derefter stanniol eller låg på skålen.
Lad skålen trække på køl i minimum et par timer inden servering. Rør rundt et
par gange undervejs.
Tip: |