Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Skinkefritter med ananas-raita

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

500 g skinkestrimler 1 x 1x ca. 8 cm eller skinkeschnitzler af inderlår
3 spsk hvedemel
Salt og peber
2 tsk karry
3 dl olie

Ananas- raita
2½ dl græsk yoghurt
3 tsk sød chilisauce
Evt. ¼ - ½ tsk stødt spidskommen
250 g ananas – frisk eller fra dåse
2 stilke friske mynte

Tilbehør
1 dl sød chilisauce

Fremgangsmåde

Rør yoghurten med chilisauce, salt og peber. Smag evt. til med spidskommen.
Skær ananassen i mundrette stykker og vend dem i yoghurten.
Anret i en skål og pynt med finthakket mynte.

Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Bland mel med salt, peber og karry i en plastpose fx frysepose.
Læg skinkestrimlerne i posen og ryst grundigt.

Kom skinkestrimlerne i en si og ryst overskydende mel af.
Varm olien i en gryde - olien er varm, når det syder, så snart et stykke kød kommer i olien.
Steg strimlerne i passende portioner – ca. 3 minutter og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Tag én op og skær den igennem.
Fortsæt med resten af kødet.

Server kødet straks.