Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
500 g skinkestrimler 1 x 1x ca. 8 cm eller skinkeschnitzler af inderlår
3 spsk hvedemel
Salt og peber
2 tsk karry
3 dl olie
Ananas- raita
2½ dl græsk yoghurt
3 tsk sød chilisauce
Evt. ¼ - ½ tsk stødt spidskommen
250 g ananas – frisk eller fra dåse
2 stilke friske mynte
Tilbehør
1 dl sød chilisauce
Rør yoghurten med chilisauce, salt og peber. Smag evt. til med spidskommen.
Skær ananassen i mundrette stykker og vend dem i yoghurten.
Anret i en skål og pynt med finthakket mynte.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Bland mel med salt, peber og karry i en plastpose fx frysepose.
Læg skinkestrimlerne i posen og ryst grundigt.
Kom skinkestrimlerne i en si og ryst overskydende mel af.
Varm olien i en gryde - olien er varm, når det syder, så snart et stykke kød
kommer i olien.
Steg strimlerne i passende portioner – ca. 3 minutter og lad dem dryppe af på
køkkenrulle.
Tag én op og skær den igennem.
Fortsæt med resten af kødet.
Server kødet straks.