Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse Man kommer ikke
rigtig uden om borsch
|
|
1 rødbede, vasket
1 kartoffel, i tern
2 spsk olie
½ løg, fint hakket
1 lille gulerod, revet
2 dl hvidkål, i tynde strimler
½ dåse kidney bønner med væde
1 lauerbærblad
5 dl vand
2 dl bouillon
2 spsk ketchup
1 spsk citron saft
Peber
1 tsk dild
Creme fraiche
Put vand og rødbede i en stor gryde.
Kog i 1 time under låg.
Tag rødbeden op af vandet, gem vandet.
Riv rødbeden groft.
Sauter gulerod og løg i en stor pande i 7-10 minutter.
Tilsæt ketchup.
Put kartoflen i rødbede vandet.
Kog 5 minutter.
Tilsæt kål.
Kog 5 minutter.
Tilsæt rødbede.
Tilsæt bouillon, citron, peber, lauerbær og bønner.
Tilsæt gulerødder, løg og dild.
Lad simre 5 minutter.
Server med en klat crème fraiche.