Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Abemad

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

2 appelsiner
1 mango
2 æbler
1 pære
2 kiwier
12 druer
1 banan
en håndfuld friske bær efter eget valg
mørk chokolade
5-7 blade frisk mynte

Holms råcreme:
5 pasteuriserede æggeblommer
200 g sukker
1 dl fløde
1 tsk vanilje

Fremgangsmåde

Pil og skær appelsiner og mango i tern.
Skær æbler, pærer og kiwi i tern.
Del druer i to halvdele, skær banan i skiver og hak chokolade og mynte.
Bland frugt, chokolade og mynte i en skål og fordel den hjemmelavede råcreme henover.

Holms råcreme:
Pisk blommerne godt og længe sammen med sukkeret, gerne på en maskine.
Pisk fløden let.
Vend det sammen med æggesnapsen og tilsæt vanilje –  Og bum, så er der slikke-skål-tid (husk at gemme lidt til frugten).