Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
1 dl gule sennepsfrø
½ dl sennepspulver
1,2 dl vand
1 dl æbleeddike
3 spsk. rørsukker
1 spsk. honning
1 tsk. salt
1 spsk. gurkemeje
Bland sennepsfrø og sennepspulver.
Kog vand, eddike, sukker, honning, salt og gurkemeje op i en lille gryde, og
hæld det over senneppen.
Lad det trække ved stuetemperatur i et døgn.
Kør det hele i en blender, til konsistensen er passende.
Smag til med eddike og honning for at opnå den rette konsistens.
Kom senneppen på skoldede glas. Del evt. op i flere glas, og tilsæt
krydderurter som hakket estragon eller timian.
Sennep må gerne stå på køl et par dagen inden den spises.