Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Sennep

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

¾ dl gule sennepsfrø
½ dl sennepspulver
1,2 dl vand
1 dl æbleeddike
2 spsk. brun farin
1 tsk. salt
1 spsk. gurkemeje

Fremgangsmåde

Bland sennepsfrø og sennepspulver.
Kog vand, eddike, farin, salt og gurkemeje op i en lille gryde, og hæld det over senneppen.
Lad det trække ved stuetemperatur i et døgn.
Kør det hele i en blender, til konsistensen er passende.
Hold evt. igen på lidt af væden, eller tilsæt lidt mere eddike undervejs, hvis den virker for tyk.

Kom senneppen i et glas, og lad den gerne modne i køleskabet et par dage inden brug.

PS: Dette er en sennep, der giver luft i næsen!