Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Stuvet hvidkål

 

Ingredienser  

800 g. hvidkål (ca. 1/2 hoved)
2 dl. vand
1-2 tsk. salt
4 spsk. hvedemel
4-4.5 dl. mælk
15 g. smør
peber
evt. lidt revet muskatnød

Fremgangsmåde  

Snit kålen ret fint.
Kog den i saltet vand i ca. 12 - 15 minutter.
Hæld vandet fra, og lad kålen dampe tør.

Ryst mel og mælk til en jævning.
Smelt smørret i en gryde, og tilsæt jævningen.
Rør godt rundt, smag til med salt, peber og eventuelt lidt revet muskatnød.

Hæld kålen i stuvningen, og lad den koge 5 minutter under låg.

Tip: