Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Sennepsæg

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

200 g. røgede flæsketerninger
4 æg
2 spsk. smør
2 spsk. mel
½ l. mælk
1-2 spsk. sennep, afhængig af styrken
salt
peber
1 bdt. Purløg

Fremgangsmåde

Rist flæsketerningerne på en pande.

Kog æggene ”smilende” dvs. omkring 6 minutter.

Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med mælken og lad sovsen koge igennem nogle minutter. Rør sennep i og smag til med salt og peber.

Kom de pillede æg i sovsen og varm igennem. Lad ikke sovsen koge efter der er tilsat sennep, så bliver den bitter.

Hæld blandingen i et halvdybt fad og drys med flæsketerninger og finthakket purlg.