Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
8 chapati
1/2 lammekølle lavet efter opskriften der linkes til
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. chilipulver
Syltede rødløg
3 dl. græsk yoghurt
1 lille bundt frisk mynte
1 fed finthakket hvidløg
Salt
Peber
Myntegelé
Chapati
2 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk salt
1 1/3 dl vand
Hak mynten og bland den med yoghurt og hvidløg. I køleren til det skal bruges.
I mens pilles kødet fra hinanden med to gafler.
Opvarm en slat smagsneutral olie i en sauterpande.
Smid herefter spidskommen og chili på og rør godt rundt til det dufter lækkert.
Herefter er det på med kødet.
Lad være med at røre for meget rundt i det, men lad det få lidt stegeskorpe
inden du vender det forsigtigt.
Fordel kød på et brød, smid klatter af dressingen på sammen med myntegelé.
Hæld evt. lidt brændt habaneo-sauce over, hvis du skal have yderligere lidt
krudt i retten. Og så lidt syltede rødløg
Chapati
Bland ingredienser sammen og ælt til en smidig dej – tilsæt om nødvendigt mere
mel.
Lad dejen hvile i en time, og del den derefter i fire lige store dele, som
rulles meget flade (så flade som muligt).
Steg hver udrullede dej på en tør pande til den er boblet lidt op og er
gylden.
Vend dejen og gør det samme på den anden side.