Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Cowboytoast

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

1000 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1.5 Æggehvide, pasteuriseret
2 spsk. Rasp
1 spsk. Worcestershiresauce
2 tsk. Løgpulver
1 tsk. Tabasco
Salt
Peber

Løg:
2 Løg
1 spsk. Sukker
0.5 dl. Vand
Salt

24 skiver Sandwichbrød, fint
Burgerdressing

Fremgangsmåde

Bøffer:
Farsen røres godt sej (meget længere end til alm. Fars).
Farsen formes til tynde firkantede bøffer på størrelse med brødet.
Bøfferne steges i olie på pande, et par minutter på hver side.

Løg:
Løgene hakkes og ristes på en pande i olie med et drys sukker til løgene er klare.
Tilsæt vand, når vandet er dampet væk er løgene færdige, smag til med salt.

På en skive toastbrød lægges en skefuld løg, og en bøf lægges på.
På en anden skive toastbrød smøres burgerdressing, og brødet lægges på bøffen med dressingen nedad.

Toasten kan nu gemmes på køl, pakkes ind og fryses, eller smides direkte i toasteren.