Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
6 æg
2 dl vand
1/2 tsk bordsalt
1/2 tsk peber
Fyld:
1 stk løg
200 g kogt røget skinke
3 kogte kartofler
25 g Smør
Pynt:
2 spsk frisk purløg
Hakket løg svitses på panden, skær kødet i små tern (kan bruges: skinke, pølser, bacon og andet) og svits det på panden, sammen med kartofler i tern
Pisk æg med vand,salt og peber i en skål og hæld det over kødet på pande.
Sørg for at æggemassen er fyldt ned til bunden af panden.
Steg omeletten ved svag varme i nogle minutter, vend og steg den på den anden
side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende.
Brug en paletkniv (gerne plastik for at skåne panden) til at løsne omeletten fra
kanten.
Server omeletten på panden, pynt den friske krydderurter, f.eks. purløg eller persille.