Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

Spicy kokos grønsag suppe

Beskrivelse:

 

   

Ingredienser

1 ds. kokosmælk
2 l. vand
1 stk. boullionterning
10 cm. revet ingefær
1 spsk. fisksovs
2 spsk. soya
1 tsk. spidskommen
1-2 spsk. grøn karrypasta
en lille pk. sukkerærter

250 g. brune championer
1 stk. lille spidskål
1 stk. fennikel
2 bundt forårsløg i ringe
6 stk. limeblade
evt. nudler
frisk mynte
frisk koriander
lime frugter
2 stk. røde chilier skåret i ringe

 

Fremgangsmåde

Svits forårsløg i en gryde med spidskommen og revet ingefær.

Kom vand, boullion, grøn karrypasta, kokosmælk og limeblade i gryden og lad det koge i 40 minutter.

Hak grønsagerne og kom dem i og lad det simre videre i ca. 10 minutter, grønsagerne skal blive ved med at være sprøde.

Mas nudlerne i små stykker og kom dem i gryden, sluk for varmen, kom låg på og lad stå på den varmeplade i 3 minutter.

Serveres med frisk mynte, koriander, chili og lime, så man selv kan kryder den som man ønsker.