Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

Ristet thai-blomkål

Beskrivelse:

 

 

   

Ingredienser

 1 blomkål (ca. 400-500 g)
1-2 spsk olie
salt og peber
3/4 dl kokosmælk
1-2 tsk rød karry
1 lille håndfuld mandler (ca. 15-20 stk)

Fremgangsmåde

 Forvarm ovnen til 180º varmluft.
Fjern bladene fra blomkålen og skær den i buketter.
Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend med olie, salt og peber.

Rist i ovnen i ca. 30 minutter til de begynder at blive gyldne.

Snit mandlerne i skiver på langs, og rist dem på en pande imens blomkålen er i ovnen.
Når blomkålen næsten er færdig, varmes kokosmælk og rød karry op i en kasserolle, til det koger.
Hæld over blomkålen, vend det rundt og server med mandler på toppen.