Com Chien Duong
Chau
Stegte ris
Ingredienser:
- 150 gr. ris (1 3/4)
- 2½ dl vand
- 50 gr svinekød/hønsekød
- 50 gr rejer
- 1½ spsk olie
- 1 æg
- salt og hvid peber
- Eventuelt lidt frisk koriander
eller løg
Fremgangsmåde:
- Kog risene og lad dem kæle af
på et fad.
- Skær kødet I små terninger.
og pil rejerne.
- Varm olien I en stegepande.
steg så kødet I 3-4 min under omrøreng.
- Tilsæt rejerne og lad dem
stege I 2 min. Hæld lidt mere olie på om
nødvendigt.
- Tag så det færdig stegte
kød og rejer op.
-
- Pisk ægget sammen med en
gaffel.
- Hæld det på panden og steg
det som en tynd omelet
- Del omeletten I tynde
strimler.
- Varm panden igen og steg de
afkølede ris I 3 min, mens der røres I dem hele
tiden.
- Tilsæt kød og rejer og rør
I nogle minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Bland æggestrimlerne I, og
læg retten på et fad. Drys evt. med fint hakket
løg eller friske, hakkede korianderblade.
- Retten kan tilsættes andre
grønsager såsom:ærter, gullerødder ,
peberfrugt osv
-
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights
reserved. Revised: november 01, 1996.