Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse |
|
|
|
Krydderiblanding:
6 fed hvidløg
2 spsk citrongræs
2 spsk frisk ingefær
2 spsk gurkemeje
1/2 l kokosmælk
4 spsk limesaft
4 squash
250 g blomkål
100 g minimajs
2 spsk sojasauce
1 dl frisk basilikum
Krydderiblanding:
Knus hvidløg, chili, citrongræs, ingefær og gurkemeje til en krydderimasse i en
morter.
Hæld halvdelen af kokosmælken op i en wok og bring det i kog.
Tilsæt krydderimassen og pisk ved høj varme, til massen er opløst.
Skru ned for varmen.
Tilsæt resten af kokosmælken samt limesaft og lad det simre, til kokosmælken
tykner let.
Hak squash, blomkål og babymajs.
Tilsæt disse til wokken og bring atter wokkens indhold i kog.
Skru ned for varmen, lad det simre uden låg i 5 min. eller til grøntsagerne er
møre.
Fjern wokken fra varmen og rør sojasauce samt basilikum i