Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

Pat Pag koen chai musab
Thai svinefars med grønsager

Beskrivelse:

 

 

   

Ingredienser

200 g. svinefars
3 stænger bladselleri, skåret i tyndeskiver
1 bundt forårsløg, skåret i ringe
1 stort løg skåret i tynde både
2 stk. røde peberfrugter skåret i tynde skiver
1 stor tomat, skåret i både
2 spsk. olie
2 tsk revet ingefær
1 spsk. fiskesauce
3 spsk. østerssauce
1 dl. bouillon
1 hakket rød eller grøn chili
friskhakket koriander
1 tsk. citronpeber
1 tsk. sukker

Fremgangsmåde

Kom olie i en pande og steg farsen til det er gennemstegt.
Tilsæt løg, peberfrugt og svits i ca. 2 minutter.
Tilsæt ingefær, chili, fiskesauce, østerssauce, sukker, citronpeber og bouillon og rør i et par minutter.
Tilsæt til sidst forårsløg, bladselleri, tomat og svits i et minut. Smag til.

Retten kan også laves med tofu eller en anden form for fars.
Serveres med nudler.