Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse |
|
|
|
300 g hakket svinekød
4 fed hvidløg
1 pose frisk koriander
1/2 tsk rørsukker
1 spsk sojasauce
1 spsk fishsauce
citrongræs
sød chilisauce
Fremgangsmåde
Hak koriander og hvidløg meget fint og bland det sammen med farsen.
Tilsæt sukker, soja og fiskesauce og rør farsen færdig.
Lav 10 små kødboller og sæt dem fast på den tykke ende af hver citrongræsstilk.
Steg dem enten på en pande, grill dem på grillen eller dybsteg dem i en lille
gryde med olie. Det er op til dig. Hvis du dybsteger dem, giver det en dejlig
sprød overflade.
Anretning: Server med en lille skål sød chilisauce.
Stegte nudler med jordnødder, hvidkål, æg og koriander