Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

Thai suppe med omelet og kødboller

Beskrivelse:

Hvad kan man sige smager godt
 og er et godt supplement til svage danske maver.

 

   

Ingredienser

Omelet:
2 æg
1 spsk. fisksause
1/2 dl olie

Kødboller:
100 g. svinekød
1 tsk. fisksause
1 tsk. peber

Suppe:
100 g. kinakål
1 liter boulion
1 spsk. fsk souse
1 tsk. sukker
2 spsk. spya sovs
2 spsk sød soya
5 bladselleri, skåret i mindre stykker
3 forårsløg, skåret i ringe
frisk koriander finthakket

Fremgangsmåde

Pisk æg og fisksause godt sammen til en æggemasse.
Varm alt olien op i en pande og kom æggemassen i panden og lad den stege i olien i ca. 2 minutter inden den vendes og steges 2 minutter på den anden side. Når omeletten er stegt tages den af panden og køles af, hvorefter den rulles og skåres i tynde strimler.
Bland farsen med fisksause og peber og form dem som små kødboller.
Varm boulionen op og kom kødbollerne i og lad dem koge i suppen i ca. 5 minutter.
Tilsæt så kinakål, fisksause, soya, sukker, sød soya og kog vidre i 2 minutter.
Sluk for varmen og tilsæt forårsløg og koriander