Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse
|
|
|
|
200 g svinefilet skåret i 1x3 cm strimler
2 g revet eller hakket ingefær
2 fed hakket hvidløg
3 spsk. soja sauce
1 rød peber
1 rødløg
0.5 stk. spidskål
1 lime
0.25 bdt. koriander
2 spsk. olivenolie
Bland olivenolie, soja, ingefær og svinekød sammen, og lad det marinere,
imens grønt ordnes.
Skyl alt grønt, og pil og snit løgene i tynde skiver på langs.
Skær peberfrugten i tynde strimler, og snit spidskålen helt fint.
Varm en pande op med lidt olivenolie, og tilbered svinekødet i 1-2 minutter,
indtil det er gennemtilberedt.
Tilsæt løg og peberfrugt, og tilbered grøntsagerne i et minut.
Tilsæt kål, og steg til det er mørt.
Vend risen i, og tilbered til det er gennemvarmt.
Smag retten til med soja, limeskal og limesaft. Servér med frisk koriander.
TIP: Retten smager fantastik kold, så den kan spises efter træning eller
frokost.