Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse:
|
|
Kom olie på en pande sammen med let kvast hvidløg og lad panden blive rigtig
varm.
Kom farsen på og steg det igennem, rør godt i det så kødet ikke ligger i store
klumper.
Er panden ikke varm nok vil kødet koge, og bliver ikke sprødt som det skal.
Når kødet er brunt kommet ingefær, lime skal, saft fra en halv lime og chili i.
Lad det hele stege igennem i ca. 5 minutter.
Kom sød chilisauce, forårsløg og koriander i kog og rør det rundt i 30 sek,
hvorefter det er færdig.
Bland alle ingredienserne sammen til dippen og rør godt i det, til sukkert er
opløst.
Knæk hver enkel romansalat blad af, vask og tør dem
Server kødet på en tallerken og salaten for sig, samt dippen i en lille skål ved
siden af.
Kom et par spsk. kød i et salat blad, lidt dip over og så spis.
Retten kan fint bruges til snacks sammen med andet mad, hvor man så selv laver
hver enkel wrap