Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse |
|
|
|
400 g hakket svinekød
citrongræs
Kaffir, limeblade
1/2 dl dansk vand
4 friske chilipebre
4 lime
2 spsk fishsauce
1 pose frisk koriander
4 forårsløg
1 pose frisk mynte
Hak chili, kaffirblade, koriander og forårsløg meget fint og stil det til
side til
senere brug.
Tag en god tykbundet pande og varm den op,
Tilsæt svinefarsen og steg det hårdt, herefter kommes vand, limesaft og
fiskesauce i farsen, og der skrues ned til svag varme.
Vend de fint hakket krydderurter i farsen og lad det simre i et par minutter.
Anretning: Server retten med en halv lime, tyndt skårede kaffirblade og lidt frisk mynte.
Hertil en stor skål ris og en lille skål fiskesauce med lidt finthakket chili og lime saft.
Tips: Der serveres ofte agurk og kinakål til de meget stærke retter, det neutraliserer den meget stærke chilismag.