Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse:. |
|
5 dl kolde forkogte ris
5 æg
3 forårsløg
2 peberfrugt
1 bk slikærter
½-1 broccoli
ca. 300-400 g tigerrejer
salt
olie til stegning
Sauce
1 spsk sesamfrø
Pisk æg sammen med lidt salt og peber.
Hæld massen ud på en varm pande med lidt fedtstof og steg som en omelet.
Når den er ved at være færdig hakkes den i små stykker og sættes til side.
Bland oystersauce, fiskesauce, sesamfrø og to pressede fed hvidløg sammen.
Skær
forårsløg i ringe og svits dem i en wok sammen med olie og
tigerrejer.
Når tigerrejerne har skiftet farve og er blevet røde, tages de
af wokken og lægges til side.
Herefter tilsættes risene (evt.
med lidt ekstra olie) og steges i ca. 5 min.
Husk at vende godt rundt så de ikke brænder på.
Skær grøntsagerne ud og vend dem
i risene sammen med saucen. Kom de små stykker omelet og
tigerrejerne ved og smag evt til med lidt salt peber og citron.
Retten serveres med det
samme når den er blevet varmet igennem og grøntsagerne stadig er
sprøde.