Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

Thailandsk rejesuppe med citrongræs

Beskrivelse:

 

 

   

Ingredienser

2 spsk olie
250 g kinarejer, samt skallerne
6 dl hønsebouillon
2 stk citrongræs
4 spsk limesaft
1 / 2 sambal oelek
2 tsk fisksauce
4 papirtynde skiver lime til pynt
Friske korianderblade til pynt

Fremgangsmåde

Tilsæt olie og steg rejeskallerne indtil de skifter farve til lyserød - ca. 1 min.
Tilsæt bouillon og citrongræs og bring suppen i kog 5 min.
Sluk for varmen og lad suppen stå 15 min.
Si suppen tilbage i gryde og bring det i kog.
Tilsæt limesaft, sambal oelek, fiskesauce og rejerne. Kog ca. 1 min.
Servér med en skive lime i hver skål samt korianderblade.