Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse:
Sprøde store rejer med salsa af mild avocado og
skrap chili og hvidløg. |
|
Tilbered først avocadosalsaen: Halver avocadoerne, fjern stenen og mos kødet i en skål med saften af 1 lime og 1 presset fed hvidløg.
Stærkere?
Hvis du vil have dine rejer eller salsa stærkere, kan du evt. tilsætte lidt
cayennepeber, Tabasco eller chilisauce. Prøv evt. Lingham's chilisauce, som fås
i velassorterede supermarkeder til ca. 20 kr. for flaske med 150 ml
Flæk chilien, fjern kernerne og hak chilien fint.
Pil løget og skær det i terninger.
Skyl tomaterne, halver dem og skrab kernerne ud med en ske.
Skær tomatfileterne i terninger og vend alle ingredienserne i salsaen. Smag til
med hakket koriander, salt og peber.
Sprødstegte rejer: Rør ingredienserne til den sprøde olie sammen.
Pil dine rejer - lad halen sidde - og vend dem i olien.
Steg de store rejer på panden i ca. 3-4 min., til de er gennemstegte.
Server de sprøde, lune rejer med avocadosalsaen.