Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse:
|
|
Hak hvidløgene fint. Flæk chilien og toppen på citrongræsset.
Kom chili, hvidløg, citrongræs, karrypasta, kaffir-limeblade, kokosmælk og
bouillonterning i en bredbundet gryde, og kog op.
Læg skrubbefileterne i en bastkurv. Læg evt. bananblade under fisken.
Stil bastkurven ned i gryden, læg låg på, og damp fisken ved jævn varme i 10
min.
Lynsteg grøntsagerne i olien i wok eller pande.
Krydr med salt og peber.
Tag bastkurven op af gryden, stil den på en tallerken, og servér fisken i
kurven.
Hæld kokosmælken op i en skål, og brug som sauce.
Servér de lynstegte grøntsager og kogte ris til fisken.
Tip: Har du ikke en bastkurv, kan du bruge en damprist.
Eller du kan lægge fisken på en tallerken og stille 3 kopper ned i gryden, som
tallerkenen kan stå på.
Tip: Alle ingredienserne til denne ret kan købes i asiatiske supermarkeder.
Tip: I stedet for skrubbe kan du anvende rødspætte, ising eller rødtunge.