1 pose frosne afskallede tigerrejer med hale
5 fed hvidløg
½ tsk hvid, groft stødt peber
1 spsk. vegetabilsk olie (vindruekerneolie)
1 spsk. fiskesovs (Nahm Plah)
1 spsk. sød østerssovs (Nahm man Hoi)
½ kop koldt vand
en Wok
en metal spatel
Fremgangsmåde
Tø de afskallede rejer op i en sigte og skyl dem godt.
Tør dem af i et rent viskestykke og sæt dem til side i en skål.
Knus hvidløgene med en kniv (mas dem flade med den flade side af
kniven)
Fjern skallerne og hak hvidløgene meget groft.
Tilberedning:
Varm olien op til den næsten ryger.
Tilsæt hvidløg og lad dem stege indtil de tager lidt farve (få
sekunder!)
Tilsæt rejerne og hold det hele i bevægelse med spatelen.
Tilsæt fiskesovs og østerssovs.
Tilsæt peber.
Hæld vandet i og sluk for varmen.
Tag retten af varmen efter ca. 2 min.
Anret rejerne på et fladt fad og hæld væden over lige inden
serveringen.
Spises som en af flere retter med Jasminris