Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse
Goong Gah Tee-em er en enkel, men alligevel velsmagende ret. Den er nem
at lave og er næsten altid en succes - uanset hvem der laver den! Retten
serveres normalt med ris.
|
|
8 fed Hvidløg (knust)
2 spsk Fiskesauce
2 spsk Korianderrod (hakket - kan erstattes af hakkede korianderblade)
1 Citron
1 1⁄2 spsk Brun farin
1⁄2 tsk Friskkværnet peber
500 g Rejer
Vegetabilsk olie
1. Start med at lave en marinade bestående af hvidløg, korianderrod,
fiskesauce, brun farin og peber. Tilsæt rejerne og lad dem marinere i ca. 30
minutter.
2. Når de 30 minutter er gået opvarmer du 2 spsk olie i en mellemstor
stegepande. Tilsæt de marinerede rejer og steg et par minutter. Klem lidt
citronsaft i blandingen og server med et par kviste frisk koriander på toppen.