Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse:
|
|
Suppefond:
1 hel kylling
2 gulerødder
1 persillerod
1/4 knoldselleri
1 porre
1 løg
2 fed hvidløg
Hele peberkorn
1 spsk salt
Fyld i suppen:
1 spidskålshoved
1 pose koriander
1 citron
Sambal oelek (chilipasta)
3 forårsløg
Fiskesauce
2 pakker nudler (gerne ris nudler)
Skær alle grøntsagerne til suppenfonden i grove stykker og læg
dem i en stor gryde med kyllingen,
salt og peberkorn.
Lad det
koge op hurtigt og skru derefter komfuret ned på det laveste og
lad det simre et par timer.
Tag kyllingen op og pil alt kødet fra.
Si alle grøntsagerne fra suppen og hæld det ned i gryden igen.
Læg derefter nudlerne i og lad dem koge op i to minutter.
Tag en dyb tallerken eller suppeskål og fyld lidt kylling,
spidskål, koriander, forårsløg og Sambal oelek i bunden efter
smag.
Hæld den varme nudelsuppe over de rå grøntsager og pres citron
udover.
I stedet for salt smager du til med fiskesauce.