Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
500g Kyllingefileter
Til marinaden
2 spsk. brun farin
Til jordnøddesaucen
3-4 spsk. jordnøddesmør
1 knold ingefær
Sådan tilbereder du marinaden.
Hak, knus eller blend løg, ingefær, hvidløg og citrongræs i fine små stykker.
Det blandes med de andre ingredienser.
Brun farin karamelliserer under grilning, og gør kyllingen sprød.
Mariner kyllingefileterne i marinaden. Jeg brugte kyllingeinderfileter, dem
behøver du ikke skære i stumper.
Har du de store kyllingefiletter anbefaler jeg dog at du skærer dem ud i mindre
stykker.
Lad dem stå i marinaden i mindst en time. Jo længere de står og trækker jo
bedre.
Du kan med fordel tilberede dem dagen inden og lade dem stå og marinere natten
over.
Nu skal de bare spydes og grilles.