Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse |
|
|
|
1 stort andebryst
8 shitaki-svampe
1 tsk. knust hvidløg (gerne fra glas)
1 tsk. revet ingefær (gerne fra glas)
1 løg halveret i tyyyynde skiver
2 spsk. sort sojabønnesauce
Lidt rørsukker
5 forårsløg i skrå skiver
Salt
Peber
Rids fedtet på anden i tern. Sørg for ikke at skære ned i selve kødet, men hold dig til fedtet.
Giv andebrystet et skud salt og peber på begge sider, inden du smider det på en varm pande. Skindsiden nedad.
Når skindet er gyldent og sprødt vender du anden, og giver det 3-5 minutter på den anden side.
Tag det af panden.
I andefedtet på panden svitser du løget ved jævn varme i en ca. 5 minutter.
Så kommer hvidløget samme vej sammen med ingefær, og du steger videre et minut.
Så skal svampene på panden, og når de er bløde, men stadig med bid smider du sojabønnesaucen og smager til med lidt peber (salt burde der være nok af, for saucen er ret salt i sig selv) og sukker.
Lige inden servering kommer du dine forårsløg i.
De skal kun stege med i et minut eller deromkring.
Servér med friskkogte jasminris.