Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

Thailandsk kylling med cashewnødder

Beskrivelse

 

 

   

Ingredienser

3 – 4 kyllingefileter, skåret i skiver
en håndfuld cashewnødder (hvis ikke andet så brug peanuts)
1 rød peber, skåret i firkanter
5
skiver ananas, skåret i mindre stykker
1 løg, skåret i både
5 fed hvidløg, hakket
olie til stegning
½ dl østerssauce
2 spsk fiskesovs
2 tsk sukker
hvid peber
3 forårsløg, skåret i tynde skiver på skrå

Fremgangsmåde

Opwarm en wok, brun cashewnødderne og tag dem op af wokken. Tilsæt en smule olie i wokken og steg hvidløg, til det har fået en smule farve. Tilsæt herefter kylling og brun på alle sider. Tilsæt så løg og steg et minut længere. Herefter tilsættes østerssauce, fiskesovs, peber, sukker og cashewnødder. Steg et par minutter og kom herefter ananas og rød peber i wokken og steg endnu et minut. Smag til og tilsæt så forårsløg lige inden servering. Spises med ris.