Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

Lap Ped
Thai andesalat fra nordthailand

Beskrivelse:

 

 

   

Ingredienser

 400 g. andebryst
3-4 fed. hvidløg
2 stk. citrongræs
6 limeblade
1-2 tsk. chili pulver (husk at smage til )
Koriander til pynt
Salt

Fremgangsmåde

Først finhakkes Citrongræs, limeblade grovhakkes, hvidløg skæres i tynde skive og steges i olie til de er sprøde gyldene.

Fra andebrystet skæres skindet af i små stykker og steges i ovn i ca 160 grader til den er sprød
Andefillet hakkes og steges i varm gryde med andefedtet som kommer fra ovnen.

Kom alle Ingredienser i en gryde put Chill og smag til med salt.

severes med Jasmin ris eller klisterris og sever med agurk samt salat

Tip:
Hvis du ønsker en mere syrlig smag tilføjes lime