Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse:
|
|
Kylling kød skåret i ca. 3x3 cm, et stk. kyllingbryst giver 3 spyd.
limefrugter skåret i både
træspyd
Marinade:
1 stk. stjerneanis, knust i en morter
Ved at bruge en frysepose, sparer man opvasken og man kan lukke posen helt
tæt. Det er også nemt at få alt kødet marineret, da posen bare skal vendes.
Bare et lille tip jeg har lært af min mor.
Bland marinaden og tilsæt kødet. Lad marinere i mindst 3 timer; evt. natten
over.
Læg træspydene i blød i vand i ca. 30 minutter, hvilket gør de kan tåle varmen
bedre.
Kom kød på halvdelen af spydet og dryp lidt honning henover dem og drys med
sesam, vend spydet og gentag (der bruges ca. 2 tsk honnign pr. 5 spyd).
Steg spydene i ovnen på en bageplade med bagepapir i ca. 10 minutter ved 250
grader.
Inden servering, kom en limebåd for enden af spydet.