Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Kang Kari Gai
|
|
Ingredienser |
300-400 g kyllinginderfileter
1 dåse kokosmælk
½-1 spsk gul karrypasta
½ tsk salt
1-2 spsk fish sauce
1 dl vand
1 bagekartoffel
1-2 gulerødder
75 g minimajs
1 lille løg
200 g jasminris
Fremgangsmåde |
Skræl grøntsagerne og skær dem i små tern (1 x 1 cm).
Halvér kyllingefileterne på langs.
Bring kokosmælken i kog i en gryde ved medium varme.
Tilsæt karrypasta og lad det koge i 5 minutter, mens der røres.
Kog risene i 12 min. i 3½ dl vand med ½ tsk salt og lad dem derpå trække under låg indtil kyllingen er færdig.
Tilsæt kylling og salt til kokosmælken og bring i kog igen.
Tilsæt vand, kartofler, gulerødder, minimajs, løg og fish sauce.
Lad det koge i 20 min.
Tip: Spar på karrypastaen, hvis du vil have retten mindre krydret
|