Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

Kaeng phet pet yang
Stegt and med ananas

Beskrivelse:

 

 

   

Ingredienser

 400 g andebryst
1 ds. kokusmælk
1 fed hvidløg
1 ds. annanas
1 stk. peberfrugt
1 stk. cirtongræs
5 stk. Limeblade
1 sp. rød karry; (husk og smage til)
1 stk. kylling bouillonterning
10 stk friske basilikum
salt

Fremgangsmåde

Steg hvidløg med rød karry i en varm gryde med olie
Kom kokusmælk og bouilonterning i
Tilsæt grovhakket citrongræs og citronblade, koges ved svag varme i 10 minutter.

Kom ananas, annanas juice, peberfrugt,

Steg andebryst på en VARM pande til skindet er gyldent før du vender kødet (må ikke være gennemstegt)

Severes med ris

Tip:
Man kan også komme dværg aubergine i.