Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse. |
|
|
|
Suppe og kød dele:
500 gr oksekød
½ løg
1 bladselleri
5 fed hvidløg
4 spsk. Østers sovs
2 tsk. peberkorn
1 bundt koriander
1 tsk. salt
2 terning oksebouillon
1 spsk. sort sojasovs (for farve)
1 pakke asian kødboller
Nudel dele:
2 kopper tørre ris noodle
1 kop bønnespire eller salat (eller nogen form for grøntsager, du kan lide)
Basilikumblade (valgfrit)
Stegt hvidløg (valgfrit)
Koriander
I en suppegryde tilføjes alle dele (suppedelen og kød) Det skal gerne koge ca 4 timer
Efter suppen er klar, hældes det kogende vand over i en anden gryde, og nudel delene kommes i portions skåle (ca 1/2 kop pr skål
Tilsæt derefter nudler, kødboller og grøntsager (ca. ¼ kop)
suppen koges op igen (koges 2-3 min), og hældes over i portions skålene
Derefter pynt med stegt hvidløg, koriander og basilikum.