Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

Panang neur
Oksekød i panang karry

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

8 kaffir limeblade
en sjat olie
2 – 3 spsk panang karrypasta
1 ½ dåse kokosmælk
400 g mørt oksekød i strimler
1½ dl vand
2 tsk sukker
2 tsk fiskesauce
1 rød chilipeber

 

Fremgangsmåde

Skær limebladene i strimler.
Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta.
Svits ganske kort, og tilsæt så en halv dåse kokosmælk (gerne den fede del, hvis den ikke er helt blandet op i dåsen), og sauter det i to minutter.
Tilsæt oksekødet, brun grundigt, og kom herefter resten af kokosmælken, vand, limeblade, sukker og fiskesauce i gryden.
Bring gryden op til kogepunktet, og lad den simre i 20 – 30 minutter, eller indtil kødet er mørt.

Skær chili i tynde strimler, og tilsæt dem umiddelbart inden servering.

Server med jasminris.