Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse
|
|
|
|
8 kaffir limeblade
en sjat olie
2 – 3 spsk panang karrypasta
1 ½ dåse kokosmælk
400 g mørt oksekød i strimler
1½ dl vand
2 tsk sukker
2 tsk fiskesauce
1 rød chilipeber
Skær limebladene i strimler.
Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta.
Svits ganske kort, og tilsæt så en halv dåse kokosmælk (gerne den fede del, hvis
den ikke er helt blandet op i dåsen), og sauter det i to minutter.
Tilsæt oksekødet, brun grundigt, og kom herefter resten af kokosmælken, vand,
limeblade, sukker og fiskesauce i gryden.
Bring gryden op til kogepunktet, og lad den simre i 20 – 30 minutter, eller
indtil kødet er mørt.
Skær chili i tynde strimler, og tilsæt dem umiddelbart inden servering.
Server med jasminris.